Izjava o nepostojanju sukoba interesa pri sklapanju ugovora o javnoj nabavi

Temeljem članka 5.c Zakona o javnoj nabavi (NN 110/07, 125/08) obavještavamo da ravnatelj ne obavlja upravljačke poslove niti je vlasnik poslovnih udjela, dionica odnosno drugih prava na temelju kojih sudjeluje u upravljanju odnosno u kapitalu bilo kojeg subjekta s više od 20%, stoga nema gospodarskih subjekata s kojima Poliklinika kao javni naručitelj ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi u smislu članka 5.c Zakona.

Temeljem članka 13. Zakona o javnoj nabavi (NN 90/11, 83/13, 143/13, 13/14) obavještavamo da ravnatelj ne obavlja upravljačke poslove niti je vlasnik poslovnih udjela, dionica odnosno drugih prava na temelju kojih sudjeluje u upravljanju odnosno u kapitalu bilo kojeg gospodarskog subjekta s više od 0,5%, stoga nema gospodarskih subjekata s kojima Poliklinika za prevenciju kardiovaskularnih bolesti, kao javni naručitelj, ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi.

Anketa
Koliko vježbate?
Svaki dan!
1-3 puta tjedno
1-3 puta mjesečno
Samo prije odlaska na more
Bioprognoza

Kliknite za bioprognozu

Odaberite kretanje

Počnite vježbati polako i povećavajte aktivnosti s vremenom, kako naprezanje, tako i učestalost - jer Vaše će srce postajati jače. Smanjenje srčanožilnog rizika moguće je postići tjelovježbom u trajanju od barem 30 min.za odrasle odnosno 60 min. za djecu.